Политика приватности

Шта су колачићи?
Колачићи су мале текстуалне датотеке које се чувају на вашем рачунару, телефону или другом уређају повезаном на интернет, када посетите Bibit сајт. Они нису штетни и не садрже поверљиве податке попут ваше кућне адресе, датума рођења, или детаља о кредитној картици. Колачићи су битан део начина на који наша веб локација функционише. Неке од ових колачића наша веб локација захтева како бисте могли да обављате трансакције, док други колачићи омогућавају да вам пружимо побољшано, персонализовано веб искуство. Коришћењем наше веб странице такође пристајете на употребу ових колачића.

Колачићи се користе на нашој веб локацији из следећих разлога:
1. Да бисмо вам омогућили да се безбедно пријавите на ваш налог креиран на нашем сајту, тако да можете да користите функције „Мој налог“, као што су информације о поруџбинама, плаћања и преглед извода.
2. Да бисте сачували садржај ваше корпе за куповину док прегледате сајту и да бисте извршили поруџбину.
3. Да бисмо забележили подручја на веб локацији коју сте посетили, производе које сте прегледали и време проведено у прегледању, као и производе које сте купили. Ми користимо ове информације не би ли наш сајт учинили кориснијим за корисника, за развој нашег дизајна и да бисмо у континуитету побољшававали квалитет услуге коју пружамо.
4. Да равномерно дистрибуирамо посетиоце нашег сајта по платформама како бисмо осигурали да се садржај приказује најбржом могућом брзином.

Такође вам нудимо могућност да своје искуство поделите на нашој веб страници путем друштвених страница. Коришћењем ових функција такође пристајете да дозволите колачиће ових добављача. Више информација о томе како ови добављачи користе колачиће можете пронаћи на њиховим веб локацијама.

Да ли су колачићи сигурни?
Да. Подаци сачувани у колачићима су сигурни и анонимни. Не садрже никакве информације које би вас могле лично идентификовати, а безбедност вашег рачуна никада није угрожена. Више информација о колачићима можете пронаћи на www.allaboutcookies.org.

Могу ли да искључим колачиће?
Ми користимо колачиће како би осигурали нашим купцима најбољи могући стандард услуге. Међутим, као део наше политике приватности и безбедности, захтевамо ваш пристанак да их користимо. Да бисте повукли пристанак или ако желите да будете обавештени сваки пут када се спрема употреба колачића, требало би да измените поставке у свом веб прегледачу како бисте спречили да складиштимо колачиће на чврстом диску вашег рачунара, телефона, или било којег другог уређаја којим се повезујете на интернет. За информације о томе како онемогућити колачиће, погледајте картицу „Помоћ“ у свом прегледачу. Морате имати на уму да ће, уколико се одлучите да не пристанете на употребу колачића, ваше искуство на нашој веб страници бити озбиљно нарушено и многи интегрални аспекти веб локације, укључујући (али не ограничавајући се на) додавање предмета у торбу за куповину и приступ вашем налогу, уопште неће функционисати.

Сигурност
Веома озбиљно схватамо безбедност на мрежи и користимо регистровану безбедну веб локацију.

Користимо сертификат сервера (познат и као дигитални сертификат) да бисмо вас уверили у свој идентитет и "SSL" за шифровање преноса података.

Горе описане мере безбедности осигуравају предузимање свих разумних корака за заштиту ваших личних података. Међутим, природа Интернета значи да се апсолутна гаранција сигурности не може понудити и треба да будете свесни да у ванредним околностима приликом откривања информација на мрежи може постојати мали безбедносни ризик.

Приватност
Oбавезујeмо се да ћемо се придржавати важећих одредби Закона о заштити приватности и објавили смо овај водич да би вам помогли да разумете како и зашто bibit.rs прикупља информације од вас, коме су такве информације откривене и која су ваша права. Можете приступити почетној страници наше веб странице и прегледати нашу веб страницу без откривања ваших личних података. Међутим, када се региструјете, од вас ће се тражити да наведете одређене информације о себи, а у циљу испуњавања ваше поруџбине.

Које информације прикупљамо и како их добијамо?
Ако се региструјете код нас, од вас ће се тражити да наведете одређене податке као што су ваше име, адреса, детаљи ваше кредитне картице (само ако плаћате кредитном картицом), телефонски број и адреса е-поште како бисмо могли да обрадимо и испунимо вашу поруџбину, да вас обавестимо о статусу поруџбине и сл.

Имајте на уму да немате законску обавезу да на bibit.rs пружите личне податке, а сви подаци се пружају по вашој слободној вољи и пристанку.

Како користимо ваше податке?
Информације које о вама прикупљамо користимо за:
1. обраду ваше поруџбине
2 .управљање својим налогом
3. администрацију овог сајта
4. праћење образаца саобраћаја купаца и употребу веб странице, пто нам помаже да развијемо и побољшамо дизајн и изглед странице
5. обавештавање о побољшању наших услуга, као што су промене на веб локацији, нове услуге и посебне понуде које могу бити занимљиве.

Измене политике приватности
Редовно преиспитујемо нашу политику приватности и постављамо сва ажурирања на ову веб страницу. Ова политика приватности је последњи пут ажурирана 01.11.2020.